gorkem
Participant
Arkadaşlar oyun ilk %50 indirime girdiğinde alacağım ancak birkac sorum var
1) Mage kullanımı zevklimi (Skyrimi yaklasık 4-5 saat oynadım ) istediğim şey lvl kasıp item dizip mage oynamayın keyfine varmak.
2)bilgisayarımın özellikleri 2.7ghz /8gb ram /nvidia 640m geforce 512 mb / 1600 MHz DDR3
lowda veya mediumda rahatca oynayabilirmiyim?
teşekkürler simdiden
Görkem merhaba,
Sorcerer klası bence gayet güzel, özellikle en son büyük değişikliklerden sonra pet kullanımları sayesinde büyük hasarlar vermeye başladılar. Ama inan her klasın zayıflıkları ve güçlü yanları bulunmakta. Ben genelde Dragon Knight karakterimle oynuyorum bunun sebebi de oyun stilime uyması ama aynı zamanda maksimum levelde bir sorc karakterimde var. Klaslar hakkında şöyle birşey söylicem, her klası onlarca farklı şekilde oynıyan var, heavy armor giyen, elinde kılıç kalkan olan sorcererlar, yanlarında petleriyle dolaşan light armorlı zırt pırt teleport olan, ölmeyen sorcererlar, en iyi nightbladen bile daha sinsi suikastçi olan, iki elli kılıç taşıyan sorcererlar da bulunmakta. Yani oyun o kadar kapsamlı ki, emin ol beğeneceğin bir sorc türü var bu oyunda, yapman gereken bunu test edeerek bulmak ve geliştirmek.
Oyunda beni ya da guildi nasıl bulabileceğine dair bilgiler sitede mevcut. Yardım gerekirse bul beni. Oyuna yeni başladığında edindiğin tecrübeleri sitede diğerleri ile de paylaşırsan sevinirim.
Son Yorumlar