BETA sıkıntısı

Anasayfa Forums Elder Scrolls Online Genel BETA sıkıntısı

Etiketler: Sin

Bu başlıkta 3 voices , ve güncellenme detayları:  Emil 2 ay, 1 hafta önce.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Yazar
    Gönderi

Berke Kuroglu
    Participant

Öncelikle merhaba siteye yeni üye oldum ve ilk olarak aklıma gelen eminim oyunun çoğu fanının yaşadığı bir sorun hakkında söylenmek eveett, BETA heryerde duyduğumuz ama kimsede görmedğimiz efsane beta çıktıktan 15 dk sonra 5 mail ile hazır bekliyordum beta key invite ını ilk beta dağıtımı oldu ; saatler.. günler … aylar… 5 maildende hala ses yok aranızda herhangi bir şanslı varmı beta key almış duyduğuma göre beta kullanıcılarına özel bir forum açılıyormuş acaba kurasız beta ne zaman açılır oyunun gelmesine 9 aydan az kaldı

Sin
    Yönetici

Merhaba Berke, aramıza hoşgeldin. Bildiğim kadarı ile aramızda beta davetiyesi almış oyuncu şu an yok. Yanlışsam arkadaşlar beni düzeltirse sevinirim ama evet uzun zamandır sessiz sakin bekliyoruz, hatta bazı arkadaşlarımız bu dönemde farklı oyunlarda birlikte takılarak zaman bile geçirdiler. Bu süreyi iyi değerlendirip oyun hakkında daha çok bilgi edinmeni ve eğer zamanın olursa bu bilgileri bizlerle paylaşmanı rica ederim.

Emil
    Participant

aramiza hos geldin.ben betaya davet almisdim.ama sonrada yanlis adama gonderildi diye bi mesaj aldim cok sevinmistim ama amerikan veya ingilis biri olmali sanirim.
    Sin yeni bi konular aac uzerinde isleyelim buralar cok soguk gelmeye basladi artik
    Nord konusunda tamiz dimi

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)

Bu başlığa cevap göndermek için giriş yapmış olmalısınız.