Anasayfa › Forums › Son Haberler / Duyurular › Beta Test süreci ve bilgiler
Etiketler: Başvuru formu, Elder Scrolls Beta
Bu başlıkta 3 voices , ve güncellenme detayları:
Sin 7 ay önce.
-
YazarGönderi
-
27 January 2013 at 14:58 #238
Selam, beta testleri konusunda bilgi ararken birkaç bilgiye rastladım ve ilgileneceğinizi düşündüm.
Test dönemi nedir ve amacı?
Bu dönem kapalı olarak oyunun bazı özelliklerinin bir grup oyuncu tarafından test edilmesi için düzenlenmiştir. Bu grup oyuncu oyunu uzun süre oynayabileceğinden her detayı inceleyebilir ve var ise buldukları hataları rapor edebilirler. Bu grup oyunu ilk olarak görecek gruptur.
Beta Test Görevlisi nasıl olurum?
Elder Scrolls Online Beta hesabına nasıl sahip olurum?
Bunun için lütfen bu adresteki bilgileri okuyun ilk ve başvurunuzu yapın.
Ayrıca [email protected] eposta adresini adres defterinize eklemeyi unutmayın ki gelen epostalar farklı klasörlere gitmesin.
Görevli olabilmek için ne kriterler var?
En az 18 yaşında olmalısınız ve tek şart bu. Başvuru formunda sorulan soruların hepsini cevaplamaya titizlik gösterin ki şansınız artsın. Birkaç gün içinde cevap gelmezse de kabul edilmediniz anlamına gelmez. Farklı etkinliklere farklı test görevlileri kullanabilir ve size bu etkinlikler için davetiye gönderebilirler.
Makina özelliklerimin seçilmemde ne gibi bir etkisi olur?
Makinanızın ne özelliği olduğunun bir önemi ve makinanızı yükseltmenize de gerek yok. Bu oyun milyonlarca farklı makinada oynanacağından makinanızın ne kadar iyi ya da kötü olduğunun bir etkisi yok.
Seçilip seçilmediğimi nasıl öğrenirim?
[email protected] adresinden bir eposta alıcaksınız ve oyuna nasıl giriş yapacağınızın detayları bu postada bulunacak. Birçok farklı etkinlik yapılacağından sadece belirli etkinliklere de davetiye alabilirsiniz. sadece bilmemiz gereken şu ki oyun geliştiricilerinin amacı oyunu herkeze göstermek değil, oyunun yayınlanmadan önce olası sorunlarını görmek ve bunları ortadan kaldırmaktır.
Başvuru formumu gönderdim. Ne kadar şansım var?
Oyun geliştiricleri eğer size ihtiyac duyarlarsa size davetiye gönderirler. Elder Scrolls sitesinden yapılan duyuruda ellerinden geldiğince çok test görevlisi alacaklarını belirttiler.
Açık Beta testi de yapılacak mı? Evet. Bu kapalı test döneminden sonra yapılacaktır.
Açık Beta ne zaman başlar?
Oyunun 2013 de yayınlanacağı söylendi ve Açık Beta testleri yayından birkaç ay önce yapılacaktır.
Hepinize bol şans. Beta Test Görevlisi seçilen olursa ve buraya bildirirse seviniriz. Hele hele seçilenler diğer seçilmeyenler adına video kaydı yaparlarsa eminim ki burada göstermemizde bir sorun olmaz ve diğer kullanıcılar çok memnun olur.
-
Bu başlık en son 7 ay, 2 hafta önce da
Hakan tarafından değiştirilmiş.
28 January 2013 at 20:10 #290Teşekkür ederiz
07 February 2013 at 10:42 #431
atrexParticipantBence Beta’nı tek avantajı (tabi kabul edilirsem) PC’min oyunu düzgün çalıştırıp çalıştıramayacağını görmek. Zaten her elder scroll oyununda PC’yi yenilemek zorunda kalıyorum. Morrowinde bir sorun olmamıştı, oblivion ve skyrim öncesinde PC’yi yenilemek zorunda kalmıştım. yanlız son toplama yaptığımda windows7′nin 32 bit’ini yükledim, oda sadece 2gb ram’e kadar destekliyormuş. TES online öncesinde PC’yi formatlayıp 64bit windows7 yükleme gerekecek (4gb ram’im yatıyor kasa içinde). Umarım raidlerde ve açık alan pvp’lerinde fps çok düşmez, raidleri betada test edemiyoruz.
10 February 2013 at 00:41 #467Diablo III ile zorlanmadım ve bununlada zorlanıcağımı sanmıyorum ama 8gb ram ve NVIDIA GeForce GTX 550 Ti ekran kartım var. Mükemmel olmasada gayet keyifli. Skyrimi max çözünürlükle oynıyabiliyorum.
-
Bu başlık en son 7 ay, 2 hafta önce da
-
YazarGönderi
Bu başlığa cevap göndermek için giriş yapmış olmalısınız.

Son Yorumlar