Yusuf
Participant
Arkadaslar standart edition key aldım bugün ve üye oldum aldıgım yerde bana 2 ayrı kod geldi anlamadım tam olarak ne işe yarıyorlar kodu girdim ve pre paid karsıma cıktı 1 aylık zaten bedava veriyor pre paid almam zorunlu mu ?
Pre paid alman zorunlu, Zenimax in garip bir sistemi bu. Milyonlarca oyuncuya beta testi için hesap verdiklerinden ve milyonlarca hesabın var olmasından, pre paid sistemi sayesinde gerçek oyuncu rakamlarını görebilecekler sanırım.

CibriL
Participant
arkadaşlar 3 gun once erişim paketi aldım. ama suan giriş yapamıyorum. hesabınızı kontrol edın diyor. oysa 4.1.2014 de giriş yapıp 6 lewel olmusdum. suan niye giremiyorum. yardımcı olabilen varmı acaba?
Cibril başka konu altında yardım istemen biraz kafa karıştırıcı olmuş o yüzden ilerideki sorunları ayrı başlıkla açarsan sevinirim.
Oyuna giremeyişin yukarıdaki başlıkla alakalı olabilir, hesabına giriş yap ve hesap sayfasında verilen uyarıları incele. Hiçbir uyarı yoksa, şifreni sıfırla ve öyle girmeye çalış. O da olmazsa elderscrollsonline.com sitesi üzerinden müşteri hizmetlerine bilet aç yardım iste.
Son Yorumlar