Öncelikle oyuna yeni başladım sayılır hemen hemen 2 hafta oluyor. 29 lvl dunmer sorcerer ve aynı zamanda 12 lvl khajit nightblade`im var bunlar anlayacağınız gibi farklı ittifaklarda. Khajit i açmadan evel 10 lvl da dunmer ile cyrodiil e girebiliyordum fakat artık giremiyorum. Casusluğu önlemek için yapıldığını anlayabiliyorum fakat en azından karakter dondurma gibi bir seçeneğimiz yok mu? Yani örneğin bir karakter ile pvp haritasına girdiğimde diğerleri ile 24 saatliğine pvp haritasına giremiyor olsam böyle daha mantıklı olurdu. Buna benzer bir çözüm var mı yoksa 12 lvl khajitimi silmem mi gerekiyor. Yani khajit için zamanımı boşa mı harcadım? Ya da belkide khajitimi ebonheart pact a geçirmemin bir yolu vardır? Dediğim gibi çok yeniyim oyunda beni aydınlatırsanız sevineceğim.
Hiçbir karakterini silmen gerekmiyor, bunu yapmanın iki yolu var;
1- Cyrodiilde senin gitmeyi istediğin campaignde bulunan biri ile aynı gruba girmen ve o gruptayken o oyuncuya ‘travel to player’ yapman gerekiyor. Buna oyunda o campaignde zıplama denilir ama bu zıplaman ancak o campaigndeki popülasyon sınırı kilitli değilse başarılı olur. Kilitli ise sıraya girmen gerekiyor bu da zıplayamazsın demek olur.
2- Bu ise tüm farklı ittifaktaki karakterlerine farklı campaignleri ‘Home’ ya da Guest olarak ataman gerekiyor.
Bunlardan herhangi birini yaparsan girebilirsin.
Son Yorumlar