Guilde kayıt Tamriel Foundry sitesi üzerinden yapılacaktır ki bu sayede yerimiz belli olsun.
Tamriel kayıt sayfasını bu adresten açıp, sağ köğedeki “Request Membership” tuşuna basmanız ve açılan sayfadaki kutu içerisine kendiniz ile ilgili bilgileri yazmanız yeterli.
-
Bu başlık en son 6 gün, 19 saat önce da
Sin tarafından değiştirilmiş.
-
Bu başlık en son 3 gün, 12 saat önce da
Sin tarafından değiştirilmiş.

Pampacik
Participant
Merhaba online oyunlara ultima dota lol olarak oynuyorum böyle bi oyunu oynamak istiyorum nerden alabilirim siz yardımcı olabilirmisiniz pek bilgim yokta
(Lütfen özel mesajlarınızı kontrol edin)

Sinan
Participant
Merhaba atmış olduğunuz maili aldım. Zaten şu an hafta sonları betada TESO oynuyorum. Oyun çıktığındada işimden ve hanımdan vakit buldukça oynamaya devam edeceğim. MMO oyunlarında 15 yıllık bir mazim var. TESO ya hayran kaldım. Şu an henuz daggerfall mı , aldemiron mu yoksa ebonheartmı tam karar veremedim ama betada halen 3 unude oynuyor ve hikayelerini araştırıyorum. Daggerfallde baslarsam kesinlikle guilde katılmak isterim. Oyunuda imperial olarak almış bulunmaktayim. 4 nisanı iple cekiyorum.
Soyleyeceklerim bu kadar davet için teşekkur ederim. İnş oyun içinde gorusur ve basarılı bir clan oluruz.
@Sinan birçoğumuz sanırım imperial versiyonunu almış durumda ve açıkcası güçlüyü daha da güçlü yapmak yerine sayısı daha az olan ama bana göre en güzel ırk karışımını barındıran Daggerfall`a destek vermek istedim. Başka bir nedeni kesinlikle yok hatta sanırım ilk karakterimde imperial dragonknight olacak.

Raşit
Participant
talimatları izleyim üyelik başvurumu yaptım, umarım beraberce hoş vakit geçiririz…
Son Yorumlar