Dragonborn dlc hakkında.

Anasayfa Forums Son Haberler / Duyurular Dragonborn dlc hakkında.

Bu başlıkta 2 voices , ve güncellenme detayları: Avatar of Sin Sin 7 ay önce.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Yazar
    Gönderi
    atrex
    Participant

Arkadaşlar dün gece dragonborn dlc’sini oynamaya başladım. Açıkçası çok etkileyici yapmışlar. Mekan bir kere kesinlikle skyrimden çok farklı. Öykü Solstein adasında geçiyor, ada morrowinddeki red montain adlı dağın patlamasından sonra çok kuraklaşmış. Görev skyrimde iki maskeli npc’nin bize saldırması ile başlıyor. Bir gemi ile adaya geçiyoruz. Burda binalar kesinlikle morrowindi hatırlatıyor. Morrowindin bazı yönlerini skyrim görüntüsünde görmek gerçekten beni çok mutlu etti. Askerler giydikleri zırhlar hepsi morrowind tarzı. Bu dlc kesinlikle oynamaya değer. Dawnguarda çok iyiydi, özellikle snowelflere olanları göstermesi çok güzeldi ama sonuçta skyrimde geçiyordu. Bu dlc bambaşka bir mekanda geçiyor ve bir çok yeni mob (yaratık eklenmiş). Kesinlikle oynamanızı tavsiye ederim. Ben secret world oynuyordum daha mısır kısmındaydım bu dlc’yi oynamaya başlayınca herşeyi unuttum Secret world falan kalmadı beynimde :) . Fazla spoiler vermek istemediğimden kısa kesiyorum. Ama bu konu hakkında sizlerle bilgi paylaşımı çok isterim. Tek bir uyarı mobları kazıktı uzun zamandır ilk defa moblarda öldüm, karşı tarafı küçümsediğim için tabi :) .

Sin
    Yönetici

Atrex oynarken bazı bölümleri kayıt edersen seve seve sitede yayınlayabiliriz ya da direk Youtube kanalına gönderebiliriz.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)

Bu başlığa cevap göndermek için giriş yapmış olmalısınız.