Guild detaylarımız

Anasayfa Forums Elder Scrolls Online Genel Guild detaylarımız

Bu başlıkta 4 voices , ve güncellenme detayları: Avatar of Quirinias Quirinias 5 gün, 14 saat önce.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Yazar
    Gönderi
    Sin
    Yönetici

İttifak: Daggerfall
    PvP Home campaign: Bloodthorn
    PvP Guest campaign: Auriel`s Bow
    Guilde davet için mesaj atılabilecek kullanıcı ismi: @ElderScrollsOnlineTR (Mesajınıza İsim-Soyad-Yaş-Karakter detaylarını yazmanız rica olunur)
    Team Speak 3: Sunucu IP adresi IP Adresi 86.134.210.183

• Bu başlık en son 6 gün, 22 saat önce da Avatar of Sin Sin tarafından değiştirilmiş.
    cem
    Participant

Sevgili sin bu campaign ler nedir bir açıklarsan sevinirim birde ben başka campaing ne girmişim home yapmışım çıkarsam kaybım olur mu?Saygılar

Sin
    Yönetici

Campaignleri savaş alanları ya da bölgeleri olarak düşünebilirsiniz. Hepsinin belirli oyuncu limitleri bulunmakta ama ben şimdiye kadar full demesine rağmen tüm campaignlere girdim. Puanınız kaç bimiyorum ama PvP ye yeni başladıysanız campaignlerinizi bizimkilerle aynı yapmanızda fayda var. Bu iki campaign en kalabalık campaignlerdir genelde ve boş bir campaignde adam aramayı cidden istemezsiniz.

Campaign değişiminde sanırım puanınız 0 lanır.

cem
    Participant

Hmm peki sence ne yapmalıyım puanım 60k civarı ilk 20 deyim ayrı campainde olmam demek guildle birlikte olamam mı demek yani bu campainler ayrı server gibi mi oluyor.

cem
    Participant

birde quest campaingn i belirlememiştim sadece onu auriels bow seçsem gene guildle beraber olabilirmiyim?

Hazzul
    Participant

guilde alınmak için nereye mesaj atıyoruz?

Quirinias
    Participant

Merhabalar; ben ve 2 arkadaşım da daggerfall paktındayız. 30 ları aştık bir guilde girmek istiyoruz. Oyun içinde de mail atarım bugün akşam.

İsimlerimiz ve rollerimiz:

Quirinias: Templar Healer- Breton

Ephiry: Dragon Knight Tank – Imperial

Makutza: Dragon Knight 2h dps – Nord

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)

Bu başlığa cevap göndermek için giriş yapmış olmalısınız.