Anasayfa › Forums › Elder Scrolls Online Türkiye Tanışma Platformu › Herkese Merhaba :)
Bu başlıkta 4 voices , ve güncellenme detayları: atıl 3 gün, 19 saat önce.
-
YazarGönderi
-
28 March 2014 at 12:57 #1535
Arkadaşlar aranıza katıldığım için mutlu olduğumu söylemek isterim.Kendimi tanıtayım.
İsmim Can.İzmir çocuğuyum
7 Şubat 1995 doğumluyum.Şu anda Hacettepe Üni. Fransız Dili ve Edb. hazırlık sınıfındayım.İleri derecede İngilizce,çat patta Fransızca konuşabiliyorum.Orta halli bir ailenin tek çocuğuyum.Sigarayı yılbaşından üç gün önce bıraktım.Babamı sekiz yaşımdayken kaybettim.Güçlü bağları olan bir ailem olduğu için çocukluğumu derin yaralar almadan atlatacak kadar şanslıydım.4 yıldır MMA ve Kick Box ile uğraşıyorum.Yanlış anlaşılma olmasın,kavga etmekten ve insanlara zarar vermekten keyif almam,alanla muhattap olmam.İnsanları,siyasi,dini ve felsefi görüşlerini umursamadan kişiliğe bakarak değerlendirmeyi tercih ederim.Karşımdakindende aynısını beklerim.Kalbimde çocukluğumdan beri değişmez bir üçlü vardır.Önce Allah,sonra Hz.Muhammed sonrada Gazi M.Kemal ATATÜRK gelir benim için.Hayvanları çok severim.Bu güne kadar 10 dan fazla kedi,bir rottweiler ve bir doberman cinsi köpek baktım.Duvarda gördüğüm örümcekleri dahi öldürmeden nazikçe dışarı koyarım.Kimisi gereksiz olduğunu söylüyor ama böceğe dahi zarar vermekten kaçınırım
Hayatta sadece hırsıza,arsıza,sapkına,kul hakkı yiyene,kul hakkı yiyipte Müslüman görünene tahammülüm yoktur.İnceyi anlayan anlamıştır.Neyse daha fazla gevezelik etmeden Elder Scrolls serisi ile nasıl tanıştığımı anlatmak isterim.Çocukluğumdan beri rol yapma oyunlarına çok ilgi duymuşumdur.Çoğumuzun başında saatlerini harcadığı GTA San Andreas’ın multiplayerında İtaly Mafia RolePlay diye bir serverde ilk RP deneyimimi yaşadım.Daha sonra çıkan tüm oyunlarda hep RPG türlerine yoğunlaşmışımdır. Yanlış hatırlamıyorsam ya yedinci sınıfta yada sekizinci sınıfta,sınıf arkadaşımın oyun DVD ve CD lerini kurcalarken Oblivion’u görmüştüm.Kutunun arkasında oyunun özelliklerini okuyuncada arkadaşımdan rica edip oyunu ödünç almıştım.Eve gelip yüklediğimde saatlerce kitlenmiştim bilgisayara.Ertesi günde yalvar yakar valideyi ikna edip okula gitmeyip bütün gün oynamıştım
Daha sonra Bethesda’nın Fallout diye bir oyun çıkardığını görünce ilgilenip Fallout nedir ne değildiri araştırmıştım.O zaman Fallout’un efsaneler arasında kabul edildiğini,en sevdiğim oyun şirketinin bu oyunu 3 boyutluya çevirdiğini falan anlayınca hemen oyunu torrentleyip oynamıştım.O zamandan beri Elder Scrolls ve Fallout serileri benim için vazgeçilmez olmuştur
Deminde söylediğim gibi aranıza katıldığım için mutluyum.Umarım kendimi düzgünce tanıtabilmişimdir
Hepinize sevgiler saygılar.- Bu başlık en son 4 gün, 5 saat önce da AlessaVenatorum tarafından değiştirilmiş.
28 March 2014 at 13:08 #1537Can diğer arkadaşlara ayıp etmek istemem ama şimdiye kadar okuduğum (buna diğer platformlardaki forumlar dahil) en içten tanıtım mesajı olmuş. Aramıza hoşgeldin.
Lütfen site ve forum üzerindeki mesajlara hızlı hızlıda olsa bir göz at, olurda aradığın bilgiyi bulamazsan lütfen sorularını sormaktan çekinme.
28 March 2014 at 15:14 #1542Teşekkürler
28 March 2014 at 21:40 #1546
YiğitParticipanthoşgeldin can
. Umarım beraber güzel zaman geçiririz.28 March 2014 at 22:10 #1550
atılParticipanthoşgeldin dostum bende izmirliyim ve dil mezunuyum female karekterine talibim
-
YazarGönderi
Bu başlığa cevap göndermek için giriş yapmış olmalısınız.

Son Yorumlar