Karakter Oluşturma Konusunda Yardım

Anasayfa Forums Elder Scrolls Online Genel Karakter Oluşturma Konusunda Yardım

Etiketler: Dragon Knight, Karakter, Statt

Bu başlıkta 2 voices , ve güncellenme detayları:  İbo 2 gün, 9 saat önce.

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Yazar
    Gönderi

İbo
    Participant

Karakter oluşturma konusunda sıkıntım var.  Nord DK açmayı düşünüyordum. Ben sadece meele atak yapan bir karakter sanmıştım ama yarı büyü yarı yakın dövüş bir karakter. Diğerlerine baktığımda da aynı olay var neredeyse. Weapon skill statt ında damı ilerlemek lazım bunun için? Ok ta kullanmayı severim ama oda yanına bir maale silah gerektiriyo. Yardımcı olursanız sevinirim. WOW da elf okçu olarak oynamıştım. Lineage 2 de hunter olarak. Ama bu oyunda cidden kafam çok karıştı skill ağacı cidden çok düzensiz. Her sınıf magic power kullanıyo. Ben salt yakın dövüş ( ama tank değil ) Stamia DPS Tho Handed sword karakteri oluşturmak istiyorum. Şimdiden teşekkürler.

Ergün
    Participant

/forums/topic/tank-dps-healer-nedir-esoda-bu-roller-class-ve-build-iliskisi-nasildir/

Üstte link verdiğim başlığa kesinlikle göz atmanı öneririm.

2h sword dps olarak birçok farklı seçeneğin var. Öncelikle, nightblade ve sorcerer skillerine de göz atmanı öneririm. Sorcerer’in yakın temasta hasar veren zırh, her kritik vuruşta yarı yarıya can toplama gibi özellikleri var. Nightblade’de ise süpriz saldırı, rakibin defansını düşürme gibi özellikler var.

DK’da kararlı isen, hasarı öncelikle elindeki silah ile mi, yoksa ardent flame ağacı ile vermek istediğine karar vermelisin. Eğer ardent flame kullanacaksan, magicka ağır bir builde, en az 2 light zırha, ve 2h skill morphlarında CC etkisi olan morphları tercih etmeye ihtiyacın var.

Eğer elindeki silahın hasarını arttırmak istiyorsan, o halde en az 5 medium zırha (%10 saldırı hızı ve artmış stamina rejenerasyonu), tercihen eşlik eden 2 ağır zırha ve 2h skill morphlarında hasar arttıran morphları tercih etmeye ihtiyacın var.

Şu anda hastanede olduğum için esohead sitesine ulaşamıyorum. Ancak oradaki karakter builderi kullanarak burada ilk aklına gelen buildi paylaşırsan daha fazla yardımcı olabilirim.

İbo
    Participant

Şimdi kafam daha çok karıştı. Blacksmith yapıp kendi pişir kendi ye yapıcaktım şimdi armorda değişti. Heavy armor giymek için illa tankmı olmak lazım. Esohead sitesini neredeyse 5 saat kadar aralıksız yetenek ağacını kontrol ederek geçirdim her seferinde bir engel çıkıyo kafamdaki karaktere. Mesela ben two handed yapmak istiyorum. Ama buna destek olacak bir class yok. Ama bir caster açmak istesem dark elf Dk muhteşem uyumlu oluyor. Khajit veya wood elf okçu yada dagger muhteşem oluyo. Ama twho handed destekli bir sınıf yok. Ya ben diğer oyunlarla kıyas yaptığım için kafam karışıyo yada yanlış yol izliyorum. Ya Nord Nightblade two handed yapıcam yada dark elf dk açıcam. Nightblade  yanına bir ok olmazsa olmaz tabi. Ama inan hala içime sinmiyor.

Ergün
    Participant

@İbo, şimdi öncelikle buildin mükemmel olmasına uğraşma. Olmuyor da zaten :)

Light-medium-heavy. Bütün zırhların üstünde 5 parça olduğunda bir bonusu var. Heavy, blok staminasını azaltıyor, medium %10 hızlı atak ve light spell kritik vuruşu sağlıyor. Dolayısı ile senin yapacağın DPS builde en uygunu 5 medium. Aynı zamanda 5 medium armor güzel stamina boost verecektir, eğer medium armor giymezsen, 2h buildde stamina eksikliği çekebilirsin. Kalan 2 slotu light veya heavy giyebilirsin.

Dark elf DK’nın ateş bonusu, öyle 2 kat 3 kat hasar veren bir bonus değil :) Ardent flame açısından çok da faza gözünde büyütmeye, aman dark elf olsun demeye gerek yok. Yani örn: 140 vuran özellik, 147 vurmaya başlıyor. Tabii oyunun son versiyonunda değişiklik yapılmış olur mu bilmem.

Naçizane önerim, “mükemmel” karakteri arama. Eğer Nord Nightblade 2h oynamak istiyorsan, bir engel yok :) Eğer build yapar bana mesaj ile gönderirsen, elimden geldiğince yorumlamaya çalışırım.

Kolay gelsin

İbo
    Participant

http://esohead.com/calculator/skills#ccRXgxIPQe8injX8IPfw8innU8IPqQ8IPwB8GFla8wACc8GFts8GHRH8IrgV8GHRk807068azx3TJzcxU9r7068p7JcdBET6MdBvj6MdBEI6MdBvT6MdBEp8x7Hrsfi6MwGAR6MwGN16MwGAb8g7HLsXy6Mippo6MipL46Mippq6MippV6MipLW6rsXt6rsXx8C7JLzqa6rzqq6rzqG6rzqu6MGFWA6MGFWn6MGFWc6MGFWi8D7zrzdm8F7JmzrJ6LzrO6Lbuy6rzrK6MIPAT6MIPAv8O7a68zN7asJZcY6cJZrM6cJZuT6cJZuA6cJZuy8zA7asKpUN6cKTzj6cKTko6zKTks6cKTkc8zL7asK4EX6cK4PZ6cK4YK6cK4YF6cK4YQ

Wood Elf Bow- Two handed Nightblade yaptım. Kafam yine çok karıştı ama heralde heryol yine karışık oluyo. Eğer eksiğim veya değiştirmem gerken yetenek varsa bana yardımcı olursan sevinirim.  Bu arada 2H silah, Ok birde medium armor olduğu için 3 zanaat birden geliştirmem gerekecek. Cidden çok kafam karıştı. Belkide oyunun tadı böyle çıkacak artık başlayınca göreceğiz.

Ergün
    Participant

Death stroke morph > bence soul harvest dps için daha iyi. Ultin ne kadar dolu ise, o kadar hasar artıyor. Pasif olarak her öldürdüğün adam başına ekstra ulti kazanmak harika birşey.

Teleport strike > ambush’u tercih etmen daha mantıklı. DPS’in görevi çok yaratığa aynı anda hasar verip hepsinden aggro çekmek değil, tek yaratığa çok hasar vererek sıra ile en tehlikeliden başlayarak temizlik yapmak. Hem pvp’de hem pve’de ambush kullanan nightblade daha fazla gördüm.

Shadowy disguise alıyorsan, kesinlikle veiled strike almanı da öneririm, çok güzel sinerji yaratıyor.

Siphoning de gitmişsin. Özellikle ultisi çok güzel. Yalnız şunu hatırlatayım, builder’da 0 görünse de, shadow>refreshing path bence strife’den çok daha iyi bir skill. Catalyst passive’ini mutlaka al.

2H skill ağacında kesinlikle critical charge> critical rush’ı almaya çalış. Saldırı açısından açılış yaparken çok güzel, uzaktan charge ile çok ciddi hasar veriyor.

Bow kullanırken, “immobilize” yerine, “snare” özelliği olan özellikleri tercih etmeye çalış. Immobilize’den rolldodge ile çıkılabilirken, snare sadece cleanse özelliği ile temizleniyor.

Kolay gelsin.

İbo
    Participant

Teşekkür ederim yardımın için, şimdi biraz daha netleşti kararım. Sen neden DK açmayı düşündün. Yani sana göre en iyi dps buildi hangisi?

İbo
    Participant

Birde Critical Rush ı seçmemi istemişsin açılış için, ben Ambus u seçtim daha fazla hasar aynı mesafe, zaten 10 tane yetenek slotumuz var kalabalık etmeye gerek yok, hem level 50 ye kadar bile olsa 140 küsür yetenek puanını nasıl toplayacağız bu da ayrı bir soru

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)

Bu başlığa cevap göndermek için giriş yapmış olmalısınız.