Merhaba

Bu başlıkta 2 voices , ve güncellenme detayları: Avatar of Sin Sin 1 hafta önce.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Yazar
    Gönderi
    Oytun
    Participant

Öncelikle kendimi tanıtayım adım Oytun 18 yaşımdayım lise öğrencisiyim. Yaklaşık 1 buçuk sene önce tanıştım The Elder Scrolls Skyrim le o zamandan beri sürekli oynadığım bir oyundu. The Elder Scrolls Online çıkacağını duyduğumda gerçekten çok sevindin yakşalık 2 aylık bir beta key bekleme sürem oldu. Dün Beta Key bana ulaştı bugün oyunu indiriyorum. Oyunda fazla Türk olmayacağını biliyorum. Oyunu birlikte oynamak isteyenler lütfen yazsınlar bir oyunu yalnız oynamak kadar sıkıcı bir şey yok benim için. Abilerim ya da arkadaşlar mesajlarınızı bekliyorum.

Sin
    Yönetici

Oytun hoşgeldin aramıza, bu sitenin asıl kuruluş amacı Türk oyuncuları biraraya getirmek zaten. Şu anda betayı incelemekte çoğumuz ve düşüncelerimizi paylaşmaktayız.

Oyun aktif olduğunda guild kurma ve hepbirlikte birlikte oynamak istiyoruz. Hangi grubun parçası olacağımız konusunda sanırım çoğu üyemiz aynı fikirde ve bu konuda esnek ama Daggerfall sanırım diğerlerine oranla daha popüler durumda.

Bilgilerini ve fikirlerini diğer konularda da paylaşırsan seviniriz.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)

Bu başlığa cevap göndermek için giriş yapmış olmalısınız.