Anasayfa › Forums › Elder Scrolls Online Genel › merhaba
Bu başlıkta 3 voices , ve güncellenme detayları:
Sin 3 gün, 5 saat önce.
-
YazarGönderi
-
06 March 2014 at 21:55 #1229
abdullahParticipantmerhaba genclik,kisaca hemen ozet geceyim kendimden ben abdullah yas 33 hollandadan katiliyorum,kendime seviyeli ciddi oyuncular ariyorum,samimiyet ve ve ictenlikle birbirine her daim yardimci olabilecek,verdigimiz paranin hakkini alabilecegimiz bir atmosfer istiyorum,insAllah dogru adrestiyimdir,oyunu aldim fakat emperial edition degil standar digital edition olani aldim yani ayni sekilde 5 gun once giris hakki gibi olay soz konusu,oyunu 3 beta dir oynuyorum ilk mmorpg deneyimim bu benim,bayildim oyuna cok derin bir hikayesi var,ve parali oldugu icinde durmadan gelisen bir oyun olacagi kanaatindayim,bilgisayar oyunlariyla ilk tanismam 2000 yilinda oldu,FPS agirlikli basladim oylede gitti,taaki TESO cikana kadar lol ve dota oynamisligim vardir,onun disinda ilk deneyimim olacak bu oyun,umarim guzel bir ortama denk gelmisimdir,bazi yerlerde okudugum kadariyla bi TEAMSPEAK sorunu varmis onuda hallederiz sorun yok var bizim ts,yeterki ortam guzel olsun seviyeli muhabbeti ve oyun anlayisi CIDDI olsun gerisi teferruat:)Allaha emanetsiniz…
07 March 2014 at 00:15 #1230Abdullah hoşgeldin, Tamriel Foundry sitesinden guilde katılım yapmayı lütfen unutma. Team Speak konusu aslında hiç sorun olmadı ama 5 kişi üzerindeki sunucular için paralıymış bende bu konuda herkezin fikrini öğrenmek istemiştim ama Team Speaksiz de başka programlarla aynı işi halledebiliriz.
07 March 2014 at 01:07 #1232
abdullahParticipanthosbulduk sin,sesli gorusebilecegimiz bir yer varmi?tam olarak ne yapmam gerektigini bana bi anlatsaniz?oyun dunyasinda eskiyim ama elderde yeniyim:)saygilar..
07 March 2014 at 01:33 #1233
abdullahParticipanttamamdir kayit oldum,gonderdim istek,bana gelismelerden haberdar ederseniz sevinirim,son bir beta olacagini duydum teso nun facesinden,suan 3 tane charim var 1 tane lvl 12 2 tane lvl 7 deniyoruz bakalim hangisi bize en uygun,ama bana herturlusu uyar eger takima yararimiz olacak ise,healerde oluruz nightbladede:)..
08 March 2014 at 08:55 #1235
OkanParticipantArkadaşlar ben beta için kaydım vardı kodumu aktivasyonumu her şeyi doğru yaptım ama giriş yapamıyorum bilgilir uyuşmuyor die bir hata alıyorumoyun kurulu herşeyi tam ama girişte bilgilerim uyuşmadığı hatası alıyorum sıtesınden accounta girebiliyorum ama oyunda yanlış diyor..
09 March 2014 at 13:46 #1244Şu an beta kapalı Okan. Önümüzdeki günlere son bir test daha yapılacak deniyor, maillarını takip et, olmadı burdan da haber veririz.
-
YazarGönderi
Bu başlığa cevap göndermek için giriş yapmış olmalısınız.

Son Yorumlar