Merhaba

Bu başlıkta 4 voices , ve güncellenme detayları:  Fırat 6 gün önce.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Yazar
    Gönderi
    Ali
    Participant

Merhaba,

İsmim Ali. Özel bir bankada iç denetim/iç kontrol bölümünde çalışıyorum. MMO dünyasında ilk olarak Dark Age of Camelot, sonrasında Star Wars Galaxies, Age of Conan ve World of Warcraft, son olarak da kısa bir süre için Aion oynayarak, yaklaşık 15 sene önce katıldım. Evliyim, dolayısı ile eşimden, işimden, sevdiklerimden ve kedimden fırsat buldukça PC başında oluyorum. Hafta içi ve hafta sonu genelde akşamları olmak üzere ortalama 20 saat/hafta oyun sürem var:)

ESO’ya İmperial edition ile başladım. Ebonheart Pakt’ında ilk karakterimi açmıştım ancak sizlerden haberim olunca Daggerfall Pakt’ında yeniden başlarım diye düşündüm. Başvurumu Tamriel Foundry’den yapacağım. Teşekkürler.

Herkese iyi oyunlar,

ESO kullanıcı adı: @kuzgun

Azad
    Participant

hoşgeldin ali abi aramıza :)

Sin
    Yönetici

Hoşgeldin Ali. Oyun içinde güzel bir grubumuz var ayrıca Team Speak 3 sunucumuz sayesinde de güzel sohbetler ve bilgi alışverişleri yapmaktayız ve o ortamlarda da seni aramızda görmek hoş olur. Oyun içinde guilde daveti göndereceğim, oyunda görüşürüz.

Ali
    Participant

Teşekkür ederim.

Oyunda görüşmek üzere.

Fırat
    Participant

hoşgeldiniz DAoC oyuncusu oldugunuzdan PVP ye rahat ayak uydurabileceğinizi düşünüyorum :)

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)

Bu başlığa cevap göndermek için giriş yapmış olmalısınız.