Ali
Participant
Merhaba,
İsmim Ali. Özel bir bankada iç denetim/iç kontrol bölümünde çalışıyorum. MMO dünyasında ilk olarak Dark Age of Camelot, sonrasında Star Wars Galaxies, Age of Conan ve World of Warcraft, son olarak da kısa bir süre için Aion oynayarak, yaklaşık 15 sene önce katıldım. Evliyim, dolayısı ile eşimden, işimden, sevdiklerimden ve kedimden fırsat buldukça PC başında oluyorum. Hafta içi ve hafta sonu genelde akşamları olmak üzere ortalama 20 saat/hafta oyun sürem var:)
ESO’ya İmperial edition ile başladım. Ebonheart Pakt’ında ilk karakterimi açmıştım ancak sizlerden haberim olunca Daggerfall Pakt’ında yeniden başlarım diye düşündüm. Başvurumu Tamriel Foundry’den yapacağım. Teşekkürler.
Herkese iyi oyunlar,
ESO kullanıcı adı: @kuzgun
hoşgeldin ali abi aramıza
Hoşgeldin Ali. Oyun içinde güzel bir grubumuz var ayrıca Team Speak 3 sunucumuz sayesinde de güzel sohbetler ve bilgi alışverişleri yapmaktayız ve o ortamlarda da seni aramızda görmek hoş olur. Oyun içinde guilde daveti göndereceğim, oyunda görüşürüz.
hoşgeldiniz DAoC oyuncusu oldugunuzdan PVP ye rahat ayak uydurabileceğinizi düşünüyorum
Son Yorumlar