LORD OF THE POTATO
Participant
Merhaba arkadaşlar, bu foruma daha yeni üye oldum ve kendimi tanıtayım dedim.
Ben TES serisinin hayranı olarak zaten bu oyunun çıkmasını dört gözle bekledim fakat fiyatını duyunca şok olmuştum çünkü Skyrim gibi güzel bir oyunu ben 31 TL ye sahip olmuştum. Zaman içinde paramı biriktirerek dijital kopyasını almış bulunmaktayım ve tek başıma oyunu öğrenmeye çalışıyorum.
Şu ana kadar 12 tane karakter açıp 4 tanesini sildim(hepsi çok güzel hangisini oynasam karar veremiyorum),en son 6 LvL a kadar bir nightblade khajit kastım ve oyunu onda az buçuk çözdüm. Şimdi Healer mi yoksa Tank mı açıp kasmaya çalışsam bilemiyorum.
Bu arada kendimden de bahsedeyim :
Adım Engin, 15 yaşındayım ve ingilizcem iyidir(yani şu zamana kadar bir zorluk çekmedim oyunlarda ve hayatta), İstanbul’da oturuyorum.
Bu arada eğer benle oynamak guild tarzı bişiler kurmak isteyen arkadaşlar olursa PM herhangi bir yere yazmanız(PM veya konu altına) yeterli olur, tek başıma oynamak bir zaman sonra sıkıyor fakat 2-3 hatta 4-5 kişi olursak daha eylenceli olur bence.
İyi günler/akşamlar…
Engin hoşgeldin.
Level 6 olup oyunu çözdüm demen biraz komik olmuş
Oyunla ilgili öğrenimlerini forumda paylaşırsan yeni gelen arkadaşlara çok faydan olur.
Bu sıralar pek giremesemde oyunda bir ihtiyacın olursa da burdan bana ulaşabilirsin.
Son Yorumlar