Anasayfa › Forums › Elder Scrolls Online Genel › NA dan EU ya karakter aktarmak mümkünmü..
Etiketler: NA EU North America Europe Elder Scrolls Online Karakter Aktarma
Bu başlıkta 4 voices , ve güncellenme detayları: Timuçin 1 gün, 19 saat önce.
-
YazarGönderi
-
08 April 2014 at 17:05 #1657
TürkseverParticipantErken siparişle oyun elime geçmişti ve 30lvl bütün görevleri yaparak geldim ama sonra serverda hiç türk olmamasından farkettim ki 2 server varmış ve ben NA serverındayım. bu Karakteri aktarma imkanım varmı yoksa baştanmı kasıcam Ve baştan yapıcaksam buranın kurduğu bi guild varmı varsa hangi ırk. teşekkürler..
08 April 2014 at 21:53 #1658Aktaramazsın, ESO resmi sitesinde kullanılan ibare ‘şu an karakter aktarımı yapılmamaktadır’.
Ayrıca, PC için alınan oyun hesapları diğer konsollarda kullanılamaz. PC oyun hesaplarınızdaki karakterleri diğer konsollardaki hesaplarınıza aktarmanızda kapalıdır.
Ama ingilizcen varsa ESO resmi sitesindeki müşteri hizmetleri kısmına, 30 level oldum ama Amerika serverlarında Türk yok, Avrupa serverına geçiş yapmama yardımcı olunabilir mi? diye bir mesaj atabilirsin.
08 April 2014 at 23:09 #1659
TürkseverParticipantBilginiz için teşekkürler. yeni karakter açtım zaten eski karakterim sizin ırkınıza düşmandı. 10 lvl oldum bende görev ve harita açma hastalıı var herşey düzgün olucak o yüzden istedim o karakteri ama guildde olamıcaktım. şuan sizin guilde girebilmem için ne yapmam gerekiyor sizin ırktan karakter açtım.
08 April 2014 at 23:58 #1661Daggerfall ittifakına bağlı olman ve oyun içinde @ElderScrollsOnlineTR kullanıcısına mesaj atıp guilde girmek istediğini hatırlatman yeterli.
14 April 2014 at 02:16 #1718
emre can eskiciParticipantaynı sorunu bende yaşıyorum şu an.. early access te bir heyecan lambur lumbur girdim oyuna hiç server mı var nedir ne değildir yüzümde gülümseme ile başladım bu gecede patladım. bende lvl 25 olmuştum tüm skyshardları topla deli gibi crafting kas.. şimdi hepsi çöpe..
hatanın neresinden dönülürse kar bende ebonheart pactteydim şimdi dc ye geçip guilde giricem.
14 April 2014 at 17:10 #1721
TimuçinParticipantMaalesef birde ben bir köçtü haber vereyim NA serverindan EU ya geçtiğiniz zaman tüm oyunu (30gb) tekrar indirmeniz. gerekecek. “ya bu olur mu kardeşim” diye sorarsanız, bunu küçük bir olayla EU server’i olarak gösterebiliyorsunuz. (şu an iş yerindeyim detayları evde) ama tabi ki en iyi yöntem tekrardan d.load etmek. (update leri almak için)
Selamlar.
-
YazarGönderi
Bu başlığa cevap göndermek için giriş yapmış olmalısınız.

Son Yorumlar