NA dan EU ya karakter aktarmak mümkünmü..

Anasayfa Forums Elder Scrolls Online Genel NA dan EU ya karakter aktarmak mümkünmü..

Etiketler: NA EU North America Europe Elder Scrolls Online Karakter Aktarma

Bu başlıkta 4 voices , ve güncellenme detayları:  Timuçin 1 gün, 19 saat önce.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Yazar
    Gönderi

Türksever
    Participant

Erken siparişle oyun elime geçmişti ve 30lvl bütün görevleri yaparak geldim ama sonra serverda hiç türk olmamasından farkettim ki 2 server varmış ve ben NA serverındayım. bu Karakteri aktarma imkanım varmı yoksa baştanmı kasıcam Ve baştan yapıcaksam buranın kurduğu bi guild varmı varsa hangi ırk. teşekkürler..

Sin
    Yönetici

Aktaramazsın, ESO resmi sitesinde kullanılan ibare ‘şu an karakter aktarımı yapılmamaktadır’.

Ayrıca, PC için alınan oyun hesapları diğer konsollarda kullanılamaz. PC oyun hesaplarınızdaki karakterleri diğer konsollardaki hesaplarınıza aktarmanızda kapalıdır.

Ama ingilizcen varsa ESO resmi sitesindeki müşteri hizmetleri kısmına, 30 level oldum ama Amerika serverlarında Türk yok, Avrupa serverına geçiş yapmama yardımcı olunabilir mi? diye bir mesaj atabilirsin.

Türksever
    Participant

Bilginiz için teşekkürler. yeni karakter açtım zaten eski karakterim sizin ırkınıza düşmandı. 10 lvl oldum bende görev ve harita açma hastalıı var herşey düzgün olucak o yüzden istedim o karakteri ama guildde olamıcaktım. şuan sizin guilde girebilmem için ne yapmam gerekiyor sizin ırktan karakter açtım.

Sin
    Yönetici

Daggerfall ittifakına bağlı olman ve oyun içinde @ElderScrollsOnlineTR kullanıcısına mesaj atıp guilde girmek istediğini hatırlatman yeterli.

emre can eskici
    Participant

aynı sorunu bende yaşıyorum şu an.. early access te bir heyecan lambur lumbur girdim oyuna hiç server mı var nedir ne değildir yüzümde gülümseme ile başladım bu gecede patladım. bende lvl 25 olmuştum tüm skyshardları topla deli gibi crafting kas.. şimdi hepsi çöpe..

hatanın neresinden dönülürse kar bende ebonheart pactteydim şimdi dc ye geçip guilde giricem.

Timuçin
    Participant

Maalesef birde ben bir köçtü haber vereyim NA serverindan EU ya geçtiğiniz zaman tüm oyunu (30gb) tekrar indirmeniz. gerekecek. “ya bu olur mu kardeşim” diye sorarsanız, bunu küçük bir olayla EU server’i olarak gösterebiliyorsunuz. (şu an iş yerindeyim detayları evde) ama tabi ki en iyi yöntem tekrardan d.load etmek. (update leri almak için)

Selamlar.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)

Bu başlığa cevap göndermek için giriş yapmış olmalısınız.