Öneri: Cumartesi Akşamı Toplantı

Anasayfa Forums Son Haberler / Duyurular Öneri: Cumartesi Akşamı Toplantı

Etiketler: Karakter seçimi.

Bu başlıkta 8 voices , ve güncellenme detayları: Avatar of CibriL CibriL 5 gün, 14 saat önce.

Viewing 14 posts - 16 through 29 (of 29 total)
  • Yazar
    Gönderi

abdullah
    Participant

@sin ts den acilmisken birtane ts sunucusu var eskiden beri arasira kullaniyorduk clan olarak ts imiz yok iken,sinirsiz kisi aliyor,sadece her girildiginde ODA acip sifre kattiktan sonra isteyen herkes girebiliyor,fakat herkes cikinca oda otomatikmen kendiliginden kapaniyor,yalniz karisan yok bir yildan fazladir acik bi ts,cumartesi gunu toplanabilecek veyahut katilabilecek arkadaslar icin bir cozum olabilirmi ki bunu ileriye yonelikte kullanabiliriz??tavsiye benden kabulu sizden:)

abdullah
    Participant

bu arada ts serveri 32 kisilikmis arkadaslar ozurdilerim,yanlis Bilgi vermeyeyim istedim,yani en azindan o 512 kisilk serverleri bulana kadar bizi idare eder diye dusunuyorum??cunku zamanimiz az,en azindan hersey Yerli yerine oturana kadar bir alternatif olabilir??

CibriL
    Participant

Arkadaşlar kusura bakmazsanız bir kaç sorum olacak. Bu oyunla ilgili ben çok bilgisizim. Metin2 oynuyordum ancak 5 yıldır boşa kürek çektiğimizi fark ettim. Şuan beta indiriyorum fakat oyun yüklenmesi ve oyuna girmem hafta sonunu bulacak gibi. Asıl merak ettiğim bu oyuna ilk başta mı para vermek zorundayım? Daha sonrasında da her ay para ödemek zorunda mıyım? Toplam ne kadar ödemek durumundayım?

Eğer her ay ücret ödemem gerekiyorsa ödeme yapamadığım zaman oyun ve karekterim ne olur? Paylaşımda bulunursanız sevinirim.

Sin
    Yönetici

@CibriL ben bildiğim kadarıyla cevaplıyım, yanlışım varsa arkadaşlarım düzeltir.

Oyun için ilk alımda belirli bir miktarda para ödeniyor, bu rakam aşağı yukarı 150TL civarı sanırım, TL ile ödeme yapan arkadaşlar bu rakamı onaylayabilir. Bu ilk ödemeye oyun + 1 aylık oyun zamanı dahil. İlk ay bittikten sonra aylık $14.99 ödeme yapılmalı. Ödeme yapmaz isen hesabın dondurulur, karakterlerin olduğu yerde kalır ve bir sonraki ödeme tarihine kadar seni bekler. Bir sonraki ödemeyi yaptığında da aynı şekilde oyuna bağlanıp oyununa devam edebilirsin.

CibriL
    Participant

Anladım teşekkür ediyorum. Ben ilk olarak karekterler üzerinde yaptığım basit bir araştırma sonuncunda siyahelf üzerinde durdum. Bana bu karekter daha mantıklı geldi. Tabi varsa daha iyi bir karekter ve biliyorsanız paylaşmanızda faydalar görüyorum.

saygılar..

CibriL
    Participant

Şimdi imperial paketine baktim 75Euro yazıyor yani yaklaşık olarak 225 tl vermemiz gerekiyor. Bu cidden çok geldi ayrıca standart paket ile imperial paketin aylık ödemeside mi farklı acaba?

Hüseyin
    Participant

Hayır aylık ödeme aynı. Imperial edition’ı cdkey olarak bazı sitelerden daha ucuza bulabilirsin.

Sin
    Yönetici

Malesef bu buluşmayı şimdilik ayarlıyamıyoruz ama başka başlıklarda belirttiğim gibi Team Speak 3 sunucusu açık ve dilediğiniz zaman girip orada diğer arkadaşlarla konuşabilir tanışabilirsiniz. Sanırım ilk toplantılarımız oyun başladıktan sonra olacak.

AlessaVenatorum
    Participant

Merhabalar.Team Speak IP sini rica edebilir miyim?Foruma göz attım ama bulamadım.

Teşekkürler

CibriL
    Participant

Beta indirdim oyun açıldı ancak siteden girdiğim k.adı ve parolayla giremiyorum. Giriş bilgileriniz hatalı diyor. Bu içinde bulunduğum durum hakkında bir bilgi sahibi olan var mı acaba?

AlessaVenatorum
    Participant

CibriL beta şu anda kapalı.Yanlış bilgilendirmek istemem ama kapalı olduğu için bu hatayı veriyor diye düşünüyorum.Bende denedim bendede bilgiler hatalı diyor.Beta kapalı gibisinden bir hata verse kafa karışıklığı olmazdı.Support a mesaj atıcam haber veririm.

AlessaVenatorum
    Participant

Supporttan yanıt aldım server kapalı olduğu için bu hatayı aldığımızı söylüyor,oyun başlayınca girmekte sorun yaşanmayacakmış.

CibriL
    Participant

Sevgili arkadaşlar Oyunun çok yabancısı olduğum için sormak istiyorum. Toplu savaşlarda yani bayrak savaşlarında en fazla skil vuran yada en güçlü karakter hangisidir? ona göre bir karakter açmak niyetindeyim. Örneğin metin2 de 1 e 1 vs lerde ve toplu savaşlarda Kara büyü sura en iyisidir. Bu oyunda da en iyisi hangi karakterdir? Teşekkürler.

CibriL
    Participant

imperial mi almalıyım nedersiniz acaba?

Viewing 14 posts - 16 through 29 (of 29 total)

Bu başlığa cevap göndermek için giriş yapmış olmalısınız.