Oyun arkadaşları

Bu başlıkta 4 voices , ve güncellenme detayları: Avatar of can can 5 gün, 19 saat önce.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 15 total)
  • Yazar
    Gönderi
    can
    Participant

İlk öncelikle hepinize slm.Biz 2 arkadaş oyunu pre older olarak aldık.Aslında 4 kişiydi 2 kişi maddi durumdan dolayı alamayız dedi.Böyle daha çok arkadaşsı bir ortam yapmak istiyoruz.+16 yaş üstü saygılı ve bilgi sorumluluk sahibi kişilerle tanışıp birlikte oynamak isteriz. Skype adresim caveler eklerseniz tanışabiliriz.Hepinize kolay gelsin.

Sin
    Yönetici

Can hoşgeldiniz, bu çatı altındaki oyuncuların çoğu seviyeyi yüksek tutan ve sizlerle aynı fikri paylaşan insanlar. Anasayfadaki linki kullanarak loncaya katılmanızı tavsiye ederim ki oyun açıldığında kurulacak loncaya katılmanızı kolaylaştırır.

can
    Participant

Şey tamriel guildine kayıt olacağız da acaba guildiniz pc tabanlı değilmi.PS4 yada xbox için bir guild mi ? PC kullanıcılarıyız da biz.

can
    Participant

Bu arada site ingilizce kurulmuş  ? Türk guildiyiz de ingilizce neden anlamadım onu.

Ergün
    Participant

Can selam,

Hangi sitenin ingilizce olduğundan bahsediyorsun acaba? Tamrielfoundry ise, o şu anda ESO konusunda oyunun ana sitesinden sonra en kapsamlı olan enternasyonel site.

Guild sayfasından bahsediyorsan, aşağı kaydırdığında Türkçe mealini görebilirsin :)

Guild PC tabanlı, ama daha ileride Sin diğer konsolların portları için ayrı şube açar mı bilemem :)

can
    Participant

Bilgilendirme için teşekkürler.Bu arada bende bir şey paylaşayım.İmperial Edit’e özel olan 5 gün önceden girme hakkı dijital standart’a da sağlandı artık 3 gün değil aynı anda başlayacağız çok mutlu oldum bu arada.Bir sorum daha var.İmperial özel bir ırkmı ? Ve her ittifakta seçebiliyor musunuz bu ırkı ?

Ergün
    Participant

Selam,

Digitial standart versiyon sadece elderscrollsonline.com’dan alınırsa 5 gün erken erişim sağlıyor diye biliyorum. GMG sitesinde de oyunun sayfasında özellikle belirtilmiş.

http://www.greenmangaming.com/s/gb/en/pc/games/mmos/elder-scrolls-online/

Imperial da insan ırklarından birisi. Erken erişimin var ise her ırkı her ittifakta seçebilirsin. Ancak imperial ırkı için, oyunu imperial versiyonu olarak almak gerekli.

can
    Participant

Daggerfall paktında bir nord ? böylemi yani.Ama çok saçma olur bu.

Peki darkelf ırkını seçip İmperial ırkının bütün özelliklerini kullanabilir miyim?

Ergün
    Participant

Yoo, aslında saçma olmaz. Redguard’lar ve Ork’lar kendini kanıtlamış savaşçı ırklara büyük saygı duyarlar. Breton’ların da en önemli özelliklerinden biri aşmış diplomat olmaları :) Eminim saflarına katılmak isteyen bir Nordu geri çevirmezler :)

ESO’nun lvl 50 sonrası veteran seviyeleri başlıyor ve bu seviyelerden sonra kendi ittifağınızın dışındaki bölgelere gidiyorsunuz. Bu aşamada, durumun gerekliliği hikaye ile çok güzel bir şekilde açıklanıyor-muş. Bu konuda özellikle kapalı beta oyuncularının ağzını bıçak açmıyor, spoiler vermemek için. Ama zaten ESO’nun trailerinde de 3 ittifağın aynı imperial outposta saldırırken bir araya geldiğini, düello öncesi birbirlerinin etrafında dönerek oyunun sembolü olan uroboros’a gönderme yaptıklarını görüyoruz. Daha sonrasında ise daedric anchor ve inen daedralara karşı bir nevi işbirliği yapıyorlar.

Bence lvl 50′den sonra artık ana hikaye öyle bir hale gelecek ki, kendimizi AD-DC-EP çatışmasının çok üzerinde, Nirn’in geleceği için savaşıyor olarak bulacağız. PvE kısmında artık ittifaklar arasında çatışma geri planda kalacak ve tüm ittifakların birleşmesi ön planda olacak. Çünkü Molag Bal gibi güçlü bir daedra lordunu alt edebilmek için, tüm ölümlü ırkların gücüne ihtiyaç duyulacak. Akatosh’un da desteği ile zalim daedraları bir kez daha kıtamızdan def edeceğiz…

can
    Participant

Teşekkürler bilgilendirmelerin için.Bu arada oyunu bir türk sitesinden 110 tl’ye almıştım pre older olarak.Yani sizinle aynı zamanda başlayamayacağım dan emin misin ?

Ergün
    Participant

Değilim, belki aldığın site istisnadır….
    Aldığın sitede oyunun sayfasında herhangi bir bilgi yok mu?

Örn playstore’da, eso standart’ın sayfasında ilgili ibare var

http://www.playstore.com/#!/oyun/the-elder-scrolls-online

“Oyuna 3 gün önceden giriş yapabilme imkânı (1 Nisan 2014)”

can
    Participant

http://www.gamer-market.com/the-elder-scrolls-online-cdkey.html

şu siteden aldım ? Onlarla da bir görüştüm ama tam bir cevap alamadım.

Ergün
    Participant

Şimdi hastanedeyim, burada alım satım siteleri bloklu (fortiguard). Eve gidince bir bakayım.

Eray
    Participant

https://www.g2a.com/ buradan da alabilirsin, ben aldıktan sonra gördüm oldukça uygun görünüyor. Ayrıca oyunun kutulu versiyonunu almanızı tavsiye etmiyorum. Hem erken erişimi imkanı alamamış Tradeks firması hemde oldukça uçuk fiyata satıyorlar. 2 Aylık prepaid card 100 TL olur mu ya insaf arkadaş.

can
    Participant

Ben türk sitesinden aldım problem çıkmasın diye 110 tl’ye gerçekten de sağlam ve müşterilerlen ilgilenen bir site.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 15 total)

Bu başlığa cevap göndermek için giriş yapmış olmalısınız.