OYUN PAKETLERİ SATIŞA ÇIKTI

Anasayfa Forums Elder Scrolls Online Genel OYUN PAKETLERİ SATIŞA ÇIKTI

Etiketler: , Elder Scrolls Online Türkiye Pre-Order

Bu başlıkta 4 voices , ve güncellenme detayları: Avatar of Fatih Fatih 3 hafta, 2 gün önce.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Yazar
    Gönderi

Mr.saricam
    Participant

Arkadaşlar ben almayı dülünüyorum 5 gün önce

Başlama özelliği filan var 55€ fiyat koymuşlar bide

Yanında hediyeleri olan 80€luk bi paket daha var

Alacak varsa burda sölesin bilelim birlikte hareket edelim

Sin
    Yönetici

Kesin alıcam ama İngiltere`de ikamet ettiğimden direk Amazon üzerinden Pre-order yapıcam gibi.

Eminim ki oyunun dijital kopyasını da satarlar, eğer dijital kopyasını almak isteyenler olursa lütfen unutmayın, oyunu oynayabilmek için 20GB üzerinde bir dosya downloadu yapıcaksınız. İnternet hızınıza ya da kotalarınıza göre bunu hesaba katın.

Oyunu erken alabilmeniz için benim yurtdışından yapabileceğim bir yardım olursa seve seve yaparım. Bunun detaylarını inceleyip bu konu altında konuşabiliriz.

amanosa
    Participant

Bende kesinlikle almayı düşünüyorum ön sipariş fakat acaba ülkemize gelecek mi bu Imperial Edition paketi heykeli haritayı kitabı çok istiyorum :)

Fatih
    Participant

forumda açmış oldugum topic var arkadaşlar.elimde boşta 3 gün erken girişe sahip ve explorer pack olan account var. 1 ay oynama süresi mevcut…sitesinde satılan ile aynı. istanbulda iseniz yüzyüze de görüşüp satışı yapabilirim.100 tl ye verecegim hesabı

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

Bu başlığa cevap göndermek için giriş yapmış olmalısınız.