Anasayfa › Forums › Elder Scrolls Online Genel › Oyunu kimler satın aldı?
Etiketler: TESO Türkiye
Bu başlıkta 5 voices , ve güncellenme detayları:
Raşit 10 dakika önce.
-
YazarGönderi
-
28 February 2014 at 15:44 #1183
Az evvel Imperial versiyonunu almış bulunmaktayım ve oyunun açılışından 5 gün öncesinde sunuculara girme imkanım olacak. Kimler hangi versiyonu aldı?
01 March 2014 at 16:50 #1194
kaanParticipantimperial edition aldım
08 March 2014 at 17:47 #1236
RaşitParticipantstandart edition aldı kinguinden eso accound bölümünden reddem ettim tanıdı. sanırım bu işi hallettim.
Öte yandan henüz dovnload edemiyoz oyunu sankim, sadece beta dl linki var da…
08 March 2014 at 20:19 #1238
OkanParticipantDaha Önce Kayıt Olduğum İçin Reedem Kod Kazanmıştım Ve Beta İndirdim. Profilim Aktif Halde Yalnız Oyunu Yükledim Giriş Yaptım Ama Kullanıcı Adımı Kabul Etmiyor. Sürekli Aynı Hatayı Aldım Tüm Çabalarım Sonuçsuz Kaldı. Resmi Siteye Girişte Sıkıntı Yok Giriyorum Herhangi Bir Hata Almıyorum Ama Oyunda Olmuyor. Sanırım Bölgesel Engel Var. İlk Başlarda Vindictus’ta Olduğu Gibi. Sorunsuz Giriş İçin 2015 Şart. Satışı Var Oyunun Ama Hala Betada. Hevesim Kursağımda Kaldı Valla….
08 March 2014 at 21:31 #1239Okan merhaba, 3 hafta kaldı sabret
Bu sırada sen kurulan loncaya kaydını yaptırıp tanıdıklarını da loncaya davet etmeyi unutma.08 March 2014 at 21:36 #1240
OkanParticipantBen De Az Once İmperial Aldım Sonradan Farkettim Meğer 3 Hafta Varmış Hevesim Kursagımda Kalmıstı Valla buarada ırk vesaire guild çalışmalarına baktım verdiğin link üzerinden orayada giriş yaptım yalnız bilgilerinizi girin demiş ne bilgisi onu anlamadım
09 March 2014 at 01:17 #1241
erkoParticipantmerhaba arkadaslar bende uzun yıllardır bu tür oyunları oynayan birisiyim ve tabikide uzun yıllarıdır wow oynuyorum ancak wow artık gercekten kötüye dogru gidiyor ,insan bir süre sonra sıkılıyor tabiki ancak su ana kadar hiç bi oyun wow kadar detaylı wow kadar kaliteli ve kullanıslı olmadı.hangi oyunu oynarsam oynayayım hiç bir zaman gönül rahatlığı ile sonunda wow dan daha iyi bir oyun diyemedim hangi oyunu alıp oynamaya basladıysam 2-3 saat sonra evet yine wow dan daha kötü bir oyun daha diyorum.emin olun bu oyunun wowdan daha iyi olmasını istiyorum.çünkü wow artık gercekten sıktı sizin düşünceleriniz neler ortada gercekten yüksek bir para söz konusu bu oyunuda alıp tekrar wowa dönmek istemiyorum
09 March 2014 at 11:58 #1242
RaşitParticipantBen de 3 sene kadar wow oynamıştım ama yaklaşık 2 sene önce bıraktım, sıkmıştı…
Dediğiniz gibi bi milyon oyun denedim ve hiçbiri wowdan kaliteli değildi. Ancak morrovind oblivion derken skyrim benim hastası olduğum bi seri , online olunca da teso.. Sonunda bir kaç gün betasını deneme fırsatım oldu, pek fikir sahibi olamadım bu sürede ama yine de standart edition aldım bakalım. Skyrim gibi grafik ve dinamik olmasa da kötü değil, daha yeni ve büyük ihtimalle çok daha gelişecek (bkz. Wow) Bakalım deneyip görcez umarım herpimizin hoşuna giden bi oyun olur.
-
YazarGönderi
Bu başlığa cevap göndermek için giriş yapmış olmalısınız.

Son Yorumlar