Arkadaşlar merhaba, Pazar günü oyun bildiğiniz gibi erken erişime açılıyor. 5 gün öncesinden Avrupa sunucularına girecek arkadaşlarımızı organize etmek adına birkaç bilgi verip, öneride bulunacağım.
Öncelikle sunucuların tam açılış zamanları
Kuzey Amerika (Doğu): 7:00 AM EDT, 30 Mart Pazar
İngiltere / İrlanda 12:00 PM WEST, 30 Mart Pazar
**Doğu Avrupa (yani biz): 14:00, 30 Mart Pazar**
Avustralya: 22:00 PM AEDT, 30 Mart Pazar
Singapur: 19:00 PM SGT, 30 Mart Pazar
Team Speak 3 sunucu detaylarımız
IP Adresi 81.152.60.86
** Sunucu açık kalacak ben başında olmasam da lütfen girip bağlantınızı kontrol edin.
Team Speak 3 sunucusuna bağlanmanızı sağlayacak yazılımı indirebileceğiniz adres
http://teamspeak.com/?page=downloads
Bu programlarda windows için farklı versiyonlar var ve ben 32 bit mi 64 bit mi indiricem diye soracak arkadaşlar şu şekilde bu bilgiyi öğrenebilir. Bilgisayarınızda Başlat/Start ı seçin, ardından Bilgisayarım/Computer üzerine gelip mouse ile sağ tuşa basıp Özellikleri/Properties i seçin ve açılan pencerede sistem türü kısmında bu bilgiyi bulabilirsiniz.
Guildi ve sizi nasıl bulucam?
Öncelikle Team Speak 3 sunucusuna girmenizi tavsiye ederim. Bir kısmımız oyun açılmadan TS3 üzerinde buluşmayı kararlaştırdı, katılırsanız seviniriz. Bu işlemleri konuşarak çok basit bir şekilde halledebiliriz. Sizlere uzun zaman önce oyunu aldığınız kullanıcı isimlerini sormuştum ve bir kısmınızdan bu bilgiyi aldım. Bu bilgi sayesinde hepinize oyun içinde guilde davet gönderebilicem. Bu bilgiyi bana vermemiş olanlar lütfen özel mesaj ile bana göndersin.
-
Bu başlık en son 2 gün, 11 saat önce da
Sin tarafından değiştirilmiş.
Son Yorumlar