Anasayfa › Forums › Son Haberler / Duyurular › Ring of Mara – Mara`nın Yüzüğü
Etiketler: mara`nın yüzüğü, ring of mara
Bu başlıkta 8 voices , ve güncellenme detayları:
cypriot 1 gün, 22 saat önce.
-
YazarGönderi
-
26 March 2014 at 22:09 #1442
Merhaba arkadaşlar, oyunun imperial versiyonunu alan arkadaşlar dikkat etmiştir, bu paketle birlikte Ring of Mara isimli yüzük de gelmekte. Bu yüzüğün çok önemli bir işlevi var, bu yüzük bazılarına göre bir evlilik bağı olarak gösterilirken bazıları içinde arkadaşlık bağını temsil eder.
Oyunda bu yüzüğü kullanarak Maranın Ayinini tamamlayan ikililer, birlikte gerçekleştirecekleri questlerden/görevlerden (craft işlemlerinden emin değilim) ekstra XP kazanacaklardır. Bu yüzük ancak kişilerin birlikte görev yapması durumunda ekstra XP getirir, o yüzden rastgele bir lonca üyesi ile paylaşmayın.
Bu konuyu sabitliyorum, eğer aranızda ben kesinlikle hergün 13:00 – 15:00 saatleri arasında, ya da her pazar günü 10:00 – 16:00 arasında oyunda olurum, imperial versiyonunu aldım ve aynı saatlerde oyunda olacak biri ile paylaşırım diyenler olursa bu konu altında bu konuyu görüşebilir.
Maranın yüzüğü haricinde konu dağılırsa, lüzumsuz bütün mesajları da sileceğim.
26 March 2014 at 22:20 #1448
HüseyinParticipantKonu 3 kisilik gruplara gitmeden uyarayim:
When players purchase the Imperial Edition, they receive the Pledge of Mara, which is the item they use to get the Rings of Mara. Only one Pledge of Mara is required—both people do not need to have it. The pledge can be equipped for use. Two characters can approach a Shrine of Mara within the game. While standing on sacred ground, the character with the pledge can target the character without and then use the pledge to evoke the Ritual of Mara. Both characters must agree to share this commitment. Upon acceptance, a celebration occurs and the rings are placed in each character’s inventory. The rings are marked with the name of the matching character. While wearing the ring and adventuring with the corresponding partner, both characters will receive a bonus to their experience. This bonus stacks with other, similar effects; however, players cannot stack more than one Ring of Mara. Each pledge can only be used once. The names on the rings cannot be changed. This union is forever.
(Bilgi için teşekkür ederim Hüseyin, yukarıdaki bilgiyi yeniledim – Sin)
26 March 2014 at 22:20 #1449
Muhammet KeskinParticipantArkadaşlar
Aranıza yeni katıldım.
Öncelikle Hayırlı Akşamlar.
İmperial edition sahibiyim.
Gündüzleri işlerim dolayısıyla her akşam 20:00-24:00 arasında oyunda olabilceğim.(Pazarları tüm gün online olabilirim.)Bu vakitlere uygun grup arkadaşlarını beklemekteyim.
Hayırlı Akşamlar.
Kolay Gelsin.
26 March 2014 at 22:38 #1451Şimdi ben Deniz’le oyunda tekrar evlenecem, o tamam da… Şimdi iki tane pledge’miz olacak, ikimizde de imperial olduğu için. Kuma olarak kimi alayım diye bakıyorum
27 March 2014 at 16:43 #1498
atılParticipantLF gelin
imperial edition ım var. beraber ring of mara ritual i yapacak bir hayat arkadaşı arıyorum
28 March 2014 at 09:43 #1528Bende de Imperial versiyonu var ve oyunda ve bizlerle kalıcı olacak herhangi bir standard versiyonu almış biri ile paylaşmak isterim.
(Bu arada başlıkta söylediğim gibi konuyu biraz toparladım/bazı mesajları sildim )
28 March 2014 at 11:24 #1530Herkese merhabalar
İsmim Can.İzmirliyim fakat üniversite sebebiyle şu an Ankara’da yaşıyorum.Yaş 19.Forumu çok beğendim.Elder Scroll hayranı olarak benim gibileri görmek mutlu ediyor beni.2 haftadır şafak sayıyorum early access için.Imperial Edition satın aldım ve oyundaki evlenme fonksiyonundan çok daha kolayca faydalanabilmek için kızıl saçlı orta boylu minyon suratlı baktımı yürekleri hoplatan bir female karakter açmayı düşünüyorum Anladığım kadarıyla baya talip çıkcak bizim hatuna.Erken erişime iki gün kalmışken tanışıp kaynaşmanın tam zamanıdır diyorum.Saygılar
28 March 2014 at 11:37 #1531Hoşgeldin Can,
Ben de izmir’liyim, şu anda manisa’da yaşıyorum.
Biz de erken erişim başlangıcını sabırsızlıkla bekliyoruz.
Tamriel’de görüşmek üzere.
28 March 2014 at 22:06 #1549
atılParticipantCan pazar günü 2-3 gibi napıyosun? High Rock’ta bişeyler içmeye gidelim mi?
30 March 2014 at 09:38 #1584
Thanes TankienParticipantArkadaşlar merhabalar,
Avrupa serverlerında, Aldmeri Dominion, wood elf nightblade oynayacağım. Maranın yüzüklerini paylaşabileceğim bir arkadaş arkadaş arıyorum. Akşamları 20-24 arası oynayabileceğim (hanım boşanmayla tehdit etmezse
30 March 2014 at 11:27 #1585Anatolia’nın “Daggerfall Covenant” loncası olduğunu hatırlatayım
02 April 2014 at 10:10 #1610
cypriotParticipantarkadaslar mrb…
her akşam 20:00-24:00 arasında oyunda olabilceğim.(Pazarları tüm gün online olabilirim.)
takım arkadası aranıyor…ilgilenener msg atsın
-
YazarGönderi
Bu başlığa cevap göndermek için giriş yapmış olmalısınız.

Son Yorumlar