Satılık ESO Standart Digital Paket üyeliği

Anasayfa Forums Elder Scrolls Online Alışveriş Alanı Elder Scrolls Online Satış Elder Scrolls Online Oyun Satış Satılık ESO Standart Digital Paket üyeliği

Etiketler: TES

Bu başlıkta 2 voices , ve güncellenme detayları: Avatar of CibriL CibriL 3 gün, 22 saat önce.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Yazar
    Gönderi
    Muhammed Yücel
    Participant

Merhaba arkadaşlar. Oyunu beta aşamasında oynarken beğenmiştim ama açıkçası sıkmaya başladı. TES hayranı biri olarak kendime uygun bulamadım. oyunu 140 tlye aldım. 100 tl fiyata satmayı düşünüyorum. ilgilenen arkadaşlar olursa buradan veya [email protected] dan ulaşabilirler.

• Bu başlık en son 4 gün, 10 saat önce da Avatar of Muhammed Yücel Muhammed Yücel tarafından değiştirilmiş.
    • Bu başlık en son 3 gün, 20 saat önce da Avatar of Sin Sin tarafından değiştirilmiş.
    • Bu başlık en son 3 gün, 16 saat önce da Avatar of Sin Sin tarafından değiştirilmiş.
    CibriL
    Participant

Evet. Maalesef bende aynı kanıdayım. Playstoreden 150 tl ye aldığım standart paketi 100 tl den satmayı düşünüyorum. almak isteyen arkadaşlar varsa benimle iletişime [email protected] adresinden iletişime geçebilirler.

saygılar..

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)

Bu başlığa cevap göndermek için giriş yapmış olmalısınız.