Server Seçimi Yardım

Anasayfa Forums Elder Scrolls Online Genel Server Seçimi Yardım

Bu başlıkta 4 voices , ve güncellenme detayları: Avatar of Sin Sin 10 ay, 1 hafta önce.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Yazar
    Gönderi

İbo
    Participant

Öncelikle herkese selamlar. Oyunu 1 hafta kadar once satın aldım ve kendi stesinden download ettim. Fakat North America serverını yuklemiş. Europa sevrverini seçincede yeniden kurulum yapmaya çalışıyor. Bugün Europa serverının beta testi var. Acaba iki server kurulumu farklımı. Hangi serverı seçmeliyim.

Sin
    Yönetici

@İbo merhaba, Türkiyeden oynıyacak bütün oyuncuların EU serverında oynayacağını varsayarsak, EU serverını seçmende yarar var. İki serverın kurulumun farklı olduğunu düşünmüyorum ama oyun yüklemesi bittiğinde ayarlar kısmından EU bölgesini seçersen seni EU mega sunucularına sokacaktır. Anasayfadaki linki kullanarak loncaya kayıt yapmayı unutma!

İyi oyunlar.

Sinan
    Participant

Ne yazıkki şuan 2 server için farklı dosya var. Server değişince tekrar download yapmaya çalışıyor. Bunun çözümü oyunun yüklü olduğu yerde klasör ismini

Amerika server ı için Elder Scrolls Online

Avrupa server ı için Elder Scrolls Online EU

yapmak.

Ergün
    Participant

Bu aşamada öncelikle oyun klasörünü bir harici HDD’ye yedeklemenizi öneririm.

Ardından launcher’i açıyoruz, support kısmından (sağ üstteki dişli ikonu) girerek megaserver’i europe yapıyoruz.

Launcher’dan çıkıp, oyun klasörünün adını Sinan’ın yukarıda belirttiği şekilde değiştiriyoruz.

Ardından oyuna girip, herşeyin çalıştığını kontrol edip 30 Mart’ı beklemeye devam ediyoruz.

Sent from Coldharbour using Prophet v2

Sin
    Yönetici

Imza guzelmis :)

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)

Bu başlığa cevap göndermek için giriş yapmış olmalısınız.