furuko320
Participant
skillerimi koyduğum bloğun 2 . sayfasını nasıl açıcam
Level 15 olduğunda bu özellik açılacak.

furuko320
Participant
Lvl 22 yim hala açılmadı özel bir durumu mu var

furuko320
Participant
dark mage oynuyorum primay and backup weapon sets cannot weapon swap in your current state yazıyor üstüne maus u getirdiğim zaman tek sayfa var 5 kutuya sığmıyor büyüler çıldırıcam açamıyorum 2. 3. sayfanın bır gorevı veya para ödeyerek bir adamdan mı açtırıyoruz internet sitelerindede bulamadım
‘cannot weapon swap in your current state ’ uyarısı son zamanlarda üremiş bir bug. Şunları kontrol eder misin lütfen
1- Ayarların içinden ‘Weapon swap’ olarak bir tuş belirle, örnek olarak F1 tuşu olsun. F1 e basarak iki silah arası sekme oluyor mu kontrol et.
2- Bazen karakterlerde bug oluyor silah değişiminde şu tuşlara iki kere basmayı dene, shift, caps lock ve roll dodge dene. Bunlar genelde bugları hallediyor.
3- Komple clientı kapa yeniden aç.
4- Hiçbiri olmasa yardımı kullan ve yetkililere mesaj at. İngilizce bilmemen durumu söz konusu var ise diye buraya sana yollaman için çok kısa mesajı yazdım, ilerde yardım gerekirse bu konudan devam ederiz.
Hi,
I am currently level 22 and I can”t activate my secondary bar and i get “cannot weapon swap in your current state” warning. Can you please check this and let me know?
Thanks
Son Yorumlar