Anasayfa › Forums › Elder Scrolls Online Genel › Strateji ve liderlik
Etiketler: Elder Scrolls Online Türkiye Guild, ESO Türk Guildi
Bu başlıkta 7 voices , ve güncellenme detayları: blacksmith 1 ay önce.
-
YazarGönderi
-
14 January 2014 at 16:53 #1060
Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır birlikte ESO hakkında bilgi edinmekte ve oyuna kendimizi hazırlamaktayız. Sizlerinde forumlarda okuduğu gibi beta testine girme şansım oldu ve deneyimlerimden her ne kadar kısa bir süre sürmüş olmasına rağmen gayet memnun kaldım. Yani özetle 4.4.2014 te mega servera ayak basan oyunculardan biri olacağım (eğer ki bir kişisel sorun söz konusu olmaz ise).
Uzun uzun nutuk atmıyacağım ve sizlerinde çoğu yazıyı sonuna kadar okumadığından da eminim
Amacım günün her saatinde servera girdiğinizde birlikte takılabileceğiniz birilerinin olması, birbirimizi desteklemek ve daha hızlı gelişmek. Aranızda guild içinde aktif olmak isteyenler, ben günün şu saatleri online olurum ve herkeze elimden geldiğince yardım etmek isterim diyenler var ise, lütfen bu konu altına belirtsin.
Bunun dışında birçoğunuz farklı MMO lar oynadı ve deneyimlerinize dayanarak sizce ne gibi bir strateji oluşturmalıyız?
14 January 2014 at 21:54 #1061Kendi guild içi uzun bir kural taslağı önermeyi düşünüyorum. Daha önce bir kaç oyunda bir kısmı işleyen bir kısmına gerek bile kalmayan kurallar çerçevesinde oynamışlığım var. bunu hazırladıktan sonra burada paylaşıcam. Sin özel mesajı kontrol edersen de sevinirim. =)
16 January 2014 at 22:56 #1064
Mr.saricamParticipantben sabah 8 den akşam 8 e çalışıyorum akşam 8den gece 12ye kadar oynıyabilirim muhtemelen bi arkla ordatk hesap yapcaz bu arada bi oyunu farklı pc lere yükleyebiliozmu ?
17 January 2014 at 11:44 #1066Elbette yüklersiniz ama sanırım ilk kez 2. makina ile bağlandığınızda size “Farklı bir makinadan hesabınıza bağlanıldı, lütfen şu şu şu işlemleri yaparak bu makinaya onay verin” gibi bişi der.
Olur da oyunun digital downlodunu satın alırsanız yeni makinaya da 20GB üzerinde bir download yapmanız gerektiğini hatırlatıyim.
Benimde senin oyun saatlerine benzer saatlerim olacak ve bazen hafta içi bazı günler ayrıca gündüz de katılabilicem.
03 February 2014 at 17:06 #1080Amanosa nerde bizim guild taslağı?
06 February 2014 at 13:56 #1091Bildiğin gibi final&büt bunlarla uğraşıyordum daha yeni geldim memlekete bugün tamamlar p.m atarım Hakan sana. Sen aktif olan, oyunu alacak kişileri listele bence hatta h.sonu betaya katılacaklar belli etsin kendini (bilgisayarı tamire verdim yetişirse bende katılıcam) ufaktan başlangıcı yapalım.
09 February 2014 at 00:29 #1115
tolgaParticipantşimdiden guild için çalışmalar var ise bende varım arkadaşlar
sonunda beni wow dan kurtarabilecek bir oyun çıktı .)09 February 2014 at 01:12 #1117Seni wow dan kurtarıcaz @tolga merak etme
09 February 2014 at 01:20 #1119
tolgaParticipantHadi bakalım
2 gündür betasında classları deniyorum09 February 2014 at 01:31 #1120Betadan keyif almak yerine biraz uğraşıp bilgilendirme yaparsan hepimiz için çok yararlı olur
Beta kapandıktan sonra classlar hakkında detaylı bilgi bekliyoruz senden.14 February 2014 at 23:44 #1160Tamamdır beklediğim bilgiyi aldım @Sinan a çok teşekkür ederim. Şimdi iki dakka hem @amanosa hemde @sinan dan aldığım bilgiler ve eski oyun guild master tecrübelerime dayanarak birkaç satır fikrimi ileticem. Alınması gereken önemli kararlar var bu konuda fikirleriniz gerekli bu yüzden ilk onlarla başlıyalım;
1-Guild ismi Türkçe ve Türkiye hatta Osmanlı ile ilgili birşey mi olsun (milliyetçilikle alakası yok amaç orjinal olmak ve bildiğimiz rütbeleri daha kolay kullanabiliriz düzen için. Örnek olarak Demirci, Simyacı, Er, Onbaşı, Doğu/Batı Zindan Efendileri) ?
2-Hangi Paktın parçası olacağız? Pakta karar verildikten sonra herbirimizin hangi ırka daha sıcak baktığı konusunda da detaylı konuşuruz.
Tamriel foundry sitesinde kayıtlı guild sayıları ( Ebonhearth (132), Daggerfall (96) ve Aldmeri (86) )
Benim düşüncem şöle
1- Türkçe ve ülkemizin tarihi ya da günümüzle alakalı rütbeler ve guid ismi.2-Bu konuda kesin kararım yok ve sizlere uyarım ama seçmek gerekirse Daggerfall.
16 February 2014 at 01:53 #1161
kaanParticipantGuild ismi için öneriler:
1-Anatolian Seigniory, ESOTURK, Turkish Bouncers, Ottoman Relic, TURX, Conqueror Of Cyrodiil.
2-Bence de Daggerfall’da başlanmalı.
Ne düşünüyorsunuz?
22 February 2014 at 21:38 #1166Oyunu oynayacağız ama bunların da biran önce kararlaştırılması ve düzenlenmesi gerekli bence arkadaşlar.
23 February 2014 at 12:42 #1167
kaanParticipantTeamspeak gibi bir buluşma kanalımız olsa daha güzel olur.
27 February 2014 at 11:32 #1172Bu öneri daha önce de yapıldı ama kimse taşın altına elini sokmak istemedi Kaan
Açık söylemek gerekirse hepinizin yardım ve iştirakına çok memnun olurum.
Yapılması gereken o kadar çok şey var ki ve inanın bunları tek başıma yapmama imkan yok.
Bakın sizlerden haftalardır bilgisini toplamaya çalıştığım, düzenini kurmaya çalıştığımız organizasyon konusu Tamriel Foundry sitesinde tartışılmakta. Düzenli ufak bir grubun düzensiz büyük grupları alt edeceği herkez tarafından kabul edilmiş durumda.
Organize olmak adına yeni bir anket oluşturdum, eğer bu ankete bize yeterli olabilecek katılım ve destek olursa oyun içi konuşma adına bir Team Speak sunucusu kiralayabiliriz.
Bu konu hallolduktan sonra hangi gruba gireceğimize karar verebiliriz, aramızda kullanacağımız rütbeleri paylaşabilir buna göre daha net bir strateji planlıyabiliriz.
Kısaca elinizi biraz daha taşın altına koyun lütfen.
-
YazarGönderi
Bu başlığa cevap göndermek için giriş yapmış olmalısınız.

Son Yorumlar