Taktiksel Savaşma Eki

Anasayfa Forums Elder Scrolls Online Genel Taktiksel Savaşma Eki

Etiketler: Elder Scrolls Online Taktiksel Savaşma Eki

Bu başlıkta 2 voices , ve güncellenme detayları: Avatar of Sinan Sinan 6 gün, 15 saat önce.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Yazar
    Gönderi
    Sin
    Yönetici

Çoğunuzun bildiği gibi birçok oyuna yasal ya da büyük olasılıkla yasadışı ek yazılımları yapılmakta ve bu sayede diğer oyunculara üstünlük kurulmakta. Size bahsedeceğim bu ek Zenimax API leri kullanılarak yani yasal olarak hazırlanmış ve birçok detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz bu sayede.

Öncelikle bu eki nerede bulabilir ve indirebilirsiniz?

Ek ile ilgili sayfa

Eki direk indirebileceğiniz link

Ekin versiyonu değişebileceğinden direk sayfa linkini ziyaret etmenizi, dosyaya virüs taramasını yapmanızı tavsiye ederim.

Eki nasıl yükliyeceksiniz?

1. Size verdiğim adreslerden gerekli dosyayı indirin
    2. My Documents/Elder Scrolls Online/<client versiyonu>/Addons klasörünü bulun
    3. <client versiyonu> “live” ya da “pts” dir ve bunun tek sebebi farklı oyunlar farklı yükleme dosyalarını kullanır.
    4. Eğer “Addons” klasörü hali hazırda yoksa bu klasörü oluşturmanızda fayda var.
    5. “FoundryTacticalCombat_<ver>.zip” dosyasını bu klasöre çıkartın
    6. ESO yu çalıştırın ve ek otomatik olarak çalışmalı. Çalışmazsa “ESC” tuşuna basın ve “Addons” kısmında kullanabileceğiniz addonları kontrol edin.

Ek hakkında detaylı bilgiler verdiğim sitede mevcut ama özetle düimana verdiğiniz anlık hasar, aldığınız anlık tecrübe sayısı, silahınızın anlık vuruşlarda kaç hasar verdiği, düşmanınızın canı, ne büyü kullandığı, magickası vs gibi çok detaylı bilgileri bu ek size verebilecek. Bu ek hakkında bu başlık altında konuşabiliriz. Zenimax tarafından onaylı başka ekler varsa bulduğunuz, bunlar için ayrı başlıklar açın lütfen.

Sinan
    Participant

Çok teşekkürler. Oyunun büyük eksikliğini gideriyor. Ancak barların yerini değişemedim. Unlock yapıyorum ama yerini değiştiremiyorum.

Sin
    Yönetici

Sorunu kendilerine ilettim, cevap aldığımda haber veririm @Sinan

(Bu arada Tamriele üye olmanızda fayda var.)

Sinan
    Participant

Çözdüm.

unlock yaptıktan sonra ”.” tuşu ile mouse u ortaya çıkartıyoruz ve istediğimiz yere taşıyoruz.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

Bu başlığa cevap göndermek için giriş yapmış olmalısınız.