Herkese merhabalar arkadaşlar.
Ben Mehmet, 21 yaşındayım ve Antalya Akdeniz Üniversitesi GSF Müzik Bölümü öğrencisiyim. Öğrencilik hayatının yanı sıra grubumla birlikte Antalya’da birçok otelde canlı müzik organizasyonlarımızı sürdürmekteyim. Kusursuz olmasa da iyi derecede bir İngilizce’ye sahibim.
TES serisine az çok aşina olmakla birlikte MMORPG türünde DDO’dan sonra ikinci deneyimim ESO olacaktır. Lakin tahmin edebileceğiniz üzere yeni başladığım için oyun dinamiklerine (build vs.) pek hakim değilim. Zamanla çeşitli kaynaklar yardımıyla eksik taşları yerine oturtabileceğimi umuyorum.
Bir toplulukta olmasını arzu ettiğim en önemli şey ise sevgi ve saygı ortamıdır. Malum, oyunu sildiğin zaman geriye gerçek dünya ve insanlar kalır. Hiçbir oyun da bir insanın tatsız bir üslupla kalbinin kırılmasına değmez, en azından benim bu konu hakkındaki birincil görüşüm budur.
Daggerfall Covenant bayrağı altında ”Eragonight” adlı Imperial Templar karakterimle birlikte aranıza katılmaktan mutluluk duyduğumu belirtmek isterim.
Anatolia loncasına ”tamrielfoundry.com” üzerinden HardBlues kullanıcı adıyla yapmış olduğum bir giriş talebiyle birlikte oyun içinden @ElderScrollsOnlineTR kullanıcı adına atılmış bir mesaj da bulunmaktadır.
İyi oyunlar dilerim!
Hoşgeldin mehmet, bende resim bölümü öğrencisiyim aynı zamanda templar yardımcı olurum
Hoşgeldin Mehmet, oyunda gerekli daveti göndereceğim ve gönderilen mesajlarını dikkatlice okuyup yerine getirdiğin için de ayrıca teşekkür ederim. Oyunda ve Team Speak 3 sunucumuzda görüşmek üzere.
Son Yorumlar