The Elder Scrolls Online'ın Oynanış Videosu Çıktı

Anasayfa Forums Son Haberler / Duyurular The Elder Scrolls Online'ın Oynanış Videosu Çıktı

Bu başlıkta 6 voices , ve güncellenme detayları:  Salih 3 ay önce.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 23 total)
  • Yazar
    Gönderi

levent
    Participant

biri sızdırmış video you tube engelledi diyorlar  ben bakamadım bakabilen varmı??

levent
    Participant

http://akihabarablues.com/20-minutos-de-the-elder-scrolls-online/ beyler yakalaabilrseniz bakın sızan bi galiba

levent
    Participant

bence hızlı olun zor buldum bu sayfayı ispanyollara kadar gittim you tube dakinin farkına varmışlar bu dailymation tabanlı hemen bakmanızı öneririm süper bisi olmus ilk başta sıkıcı gibi az oyuncu olduğundan kaynaklanıyor sonra ilerledikçe oyunda gelecek 2 yılın best game arasına girer bence  saygılar…

amanosa
    Participant

Keşke bir yere kaydetseydin izlerdik iyi olurdu bende youtube’da PAX East’ten 2 adet video izlemiştim ama kaldırmışlar :/

levent
    Participant

ben indirecektimde böyle birsey duyduydum indirip yayınca özel hakka müdahale falan hapis cezası almıştı almanyada bir genç böyle kapalı betaydı oda o aklıma geldi yoksa çom-ktan pcye indiydi

amanosa
    Participant

Anladım. Bu arada ismim Emre hoşgeldin. Site yöneticisi yazmıştı şuan server değişiklikleriyle uğraştığını söylemişti eğer kendisi izin verirse web yazılım üzerine uğraşıyorum siteyi yeniden kodlamasına yardımcı olabilirim. Bi de mesajlarını kontrol et =)

levent
    Participant

hoşbulduk!!  hızlı yazıyorum girip girip çıkıyorum bakmaya fırsatım olmuyo ilk aklıma geleni yazıyorum sonrada düzeltemioyurum komik oluo sallıyom bende ortam matrak olsun site çok soğuk çünkü

amanosa
    Participant

Evet şuan pek online insan yok. Aslında biraz aktif tutsalar olucak sanırım. Çünkü baktığımda en çok üye burda ama kimse forum vs aktif olmadığı için yazmayı tartışmayı tercih etmiyor herkes bilgi alma peşinde şuan =)

levent
    Participant

bence mesela bir gün belirlenmeli herkes o gün eteğindeki taşları dökmeli çünkü oyun tutarsa herkes ilk üç ay noluyoz  havalarında olucak biz o ara tepeyi zorlamalıyız

amanosa
    Participant

Aynen doğru diyorsun. İlk 3 ay noluyoruz durumuna düşersek işimiz çok zor. elderscrollsonline.com da oyunla ilgili karakterlerle ilgili genel bilgiler paylaşılsa itemler ortaya çıksa tartışılacak birçok konu olucakta zaten bakalım ne zaman yayınlıyacaklar..

levent
    Participant

halen bakmayanlar varsa http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=76339

Reddit Oyunları Kanalı yakın yaklaşan online rol yapma oyunu “The Elder Scrolls Online” bir video ortaya çıktı. Birçok oyun ve okuyucular oyunun iyi veya kötü olup olmadığını tartışıyor.

En azından içinde video başlığı resmi açıklamasını kötü denir.Görüntüleyici, diğer şeylerin yanı sıra, bir karakterin yaratılmasına göstermiştir.Toplam çalma süresi sadece 20 dakika altında. Şu anda Amerika Birleşik Devletleri Bethesda başkanlığında oluşturulan “The Elder Scrolls Online”.

“Elder Scrolls” serisinin büyük başarısının ardından, şimdi de bir online versiyonu satışa sunulacak.

Can
    Participant

Meraba arkadaşlar siteyi az önce farkettim ve üye oldum. Vidyoyu birkaç saat önce farklı bi siteden izlemiştim şimdi baktım kaldırmışlar. Büyük ihtimalle yarın da bu gry-online dan da kaldırılır diye tahmin ediyorum. Neyse konu şu ki gameplay vidyosundan sonra birçok insan hayal kırıklığına uğramış flan bir dünya yorum gördüm yabancılarda. Arkadaş çevremde vesaire.. Bana kalırsa bir sıkıntı yok şuan için ve kendim oynamadığım sürecede ön yargılı olmicam bu oyuna karşı çünki severek beklediğim bi oyun. Eğer oyun çıktığında guild işlerine girişmeyi düşünüyorsanız seve seve bende size katılmayı isterim. Çok kısa bi wow geçmişim var ama bu tarz mmo ların mekaniğini biliyorum ve rpg oyunlardanda inanılmaz zevk alıyorum. Dediğim gibi eğer oyun çıktıntan sonra guild işlerine girişilcekse bende size katılmayı isterim. Oyuna ilk başlayanlardan biri olucam çünki çok ters tepki görmüş olsamda oyun ile ilgili..  Ayrıca evet siteyi aktif tutmaya çalısalım insanlarda gördükçe katılır bize diye tahmin ediyorum..

Sin
    Yönetici

Merhaba arkadaşlar, video aslına bakılırsa bana çok da süpriz olmadı. Diğer konularda bahsettiğim ve yaptığım birçok tercümede bahsedilen özellikleri eklemişler. Irk ve klas seçimi sitemi gayet kolay ve anlaşılır, diğer kısımlar bana kalırsa sadece grafik değişime uğramış.

Oyuna ilk başlanılan kısımda yükleme süresi gayet güzel ama bu kullanıcı acaba hangi ülkeden bağlanıyor? Binlerce oyuncu aynı anda giriş yaptığında bu yükleme süresi ne kadar olacak onu merak ediyorum.

Eski versiyonlarda ‘Loot all’ seçeneği var mıydı bilen var mı? Tek tek toplamak yer’ne E tuşu ile eşyaları bir kerede almak iyi olmuş.

Ayarlar gayet güzel ve detaylı.

Harita ve haritaya zoom gayet güzel.

Achievements yani başarılar menüsü gayet basit ve kullanışlı gibi görünüyor.

Bence şimdilik kötü yorum yapılacak birşey göremedim ama zaman bulursam resmi sitedeki yorumları inceleyip tercümeleri iletirim.

Ayrıca eminim ki elimize birçok resmi olmayan test süreci videosu da geçer ve inceleme imkanımız olur.

Bu arada aramıza hoşgeldin Can, herkez gibi bildiklerini paylaşırsan hepimiz çok seviniriz.

Can
    Participant

Hoşbulduk sin. Gösterdiğin ilgiye ve yoruma Teşekkür ederim.

amanosa
    Participant

Loot all olayını bende ilk kez gördüm. Güzel olmuş fakat şöyle birşey kafama takıldı daha önceden oynadığımız oyunlarda herkes aynı durumu yaşamıştır. Biz öldürürüz ganimetleri başkası toplar =/ ki şu an Teso’yu oynayan herkes aynı serverda buluşacak. Bence burda biraz sıkıntı çekecek herkes eğer ki çözüm bulunmamışsa.

Kafama takılan diğer konu şehirde gezerken isimleri kırmızı ile yazılmış karakterler neden saldırıya geçiyor ve neye göre ? Bir kaç kez izlemiş olmama rağmen anlamış değilim.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 23 total)

Bu başlığa cevap göndermek için giriş yapmış olmalısınız.